HOME MY BLOGSHOP

Friday, March 23, 2012

hot air ballon #1

Assalamualaikum
Hai kengkawan sumer
sangat2 busy sampai tak sempat nk post
citer kat blog ni...oklah benonya ni citer pasal hari
Ahad lepas...wah dah berkurun dok dalam pc ni
harini baru ler berpeluang nk tepek kat blog
kebetulan sumer report dah settle
:) happy:) happy:) happy:) happy:) happy

layankan jelah ea citer lama ni
4th Putrajaya International hot air ballon fiesta 2012

dah berkali2 diadakan di Putrajaya tp this time
baru berkesempatan menyelitkan diri di celah2
orang ramai untuk memeriahkan fiesta ni
hahahahaha


disebabkan pergi awal sangat so ballon yang
betul2 belum buka lagi makanya berposing la kat
ballon acah2 ni jer... xcited sgt poi nya org buka
petang ni pepagi hari dah terpacak kat sini
(pegi ngan member saya-lini)

jom terjah booth yang ada kat festa ini
nak cari booth yang dapat menda percuma jer
takpun booth y kasi hadiah jer...hahahaha
niat yang sangat murni kan ;) winking

mula2 pegi kat booth Librease sebab
dapat sekotak Librease secara percuma
hahahaha suka tak dapat barang free...mestila suka
pastu tetiba nampak plak kereta 8tv dok parking
kat satu sudut ni apalagi jom serbu ramai2
dorang tgh buat quiz rupanya so apalagi
demi nk dpt hadiah kan sanggup berpanas
tapi hampess kalau asyik bagi jawapan kat
belakang jer mmg ler tak dapat adiah
apapun bergambar dulu

pastu jalan2 masuk plak booth WWT
bukan WWF tau... ni booth Selamatkan Dunia
jom sesama selamatkan penyu tu.....hahahaha
bukan penyu jer tapi semua benda kat dunia ni
caranya adalah dengan menderma
tengah pusing2 tu sekali ternampak plak
booth Motorola ni...sekali ada lucky draw la
apalagi jom ler beratur ramai2 nak amik no cabutan
caranya mudah jer kena like FB dorg ...simple kan
adiah yang ditawarkan ermmm menarik jugak
demi adiah tersebut sanggup line up
tp aku sunguh la tak bertuah sebab
dapat kertas tak der no :)) laughing

pas dah penat jalan2 jom kita
buat pemeriksaan kesihatan plak
chewah...singgah booth Anlene
nak check kekuatan tulang
sekali dia bagiatau
TULANG ANDA BERISIKO SEDERHANA
hahaha hamik ko lepas ni
minumla Anlene banyak2 yer

ok b4 bergerak ke seksyen lain plak
kena la singgah booth hot air ballon ni dulu
jenguk2 apa yang ada dalam bakul rotan tu kan
manala tau kot2 jumpa reta karun ker kan
hahahahaa


FYI terdapat banyak seksyen kat fiesta ni
so nk tgk kena la meredah dari satu padang ke satu padang
fenat teman


ok la c u in da next n3
tgk seksyen lain plak y sempat diterjah

wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI