HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, March 27, 2012

Hospital Banting

Assalamualaikum
dah zuhur dah...pewot dah bunyi ni
oits kengkawan moh ler g makan kije tu
nanti ler sambung...cian kat adik ni
(tp sempat lagi aku update blog ni)

sementara menunggu mereka y komited
dengan kije moh layan dulu citer hari Ahad aku
hari Ahad tu ada program mengindahkan
Wad Pediatrik kat Hospital Banting projek
cik Ummu...jom layan pict n story kat bwh

nilah Hospital Banting...nak sejam jugak ler
perjalanan dr Ptjaya ke sini..ktorg gerak kul 8.30 am
singggah drive thru bagai dl coz program kul 10.00
dah sampai terus g wad
nilah ruangan yang nak di cantikkan tu
tak banyak sangat pun just buat mini library
n hias sudut untuk kanak2 jer

tgk betapa khusyuk nya memasing
dah settle kemas mainan
pastu bab mencantikkan meja plak
ini mmg memerlukan ketekunan dan kesabaran
tak caya cer tgk picca tu
jenuh nk buka sticker y mencabar tu
(y bwh tu bukan Ju On tau tp
Nad tgk khusyuk susun buku lg)
last sekali
inilah hasil kerja tangan ktorg
hehehehe
ok itu jelah citernya
gambr posing tunggu next n3

wit luv

2 comments:

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI