HOME MY BLOGSHOP

Thursday, March 29, 2012

ada bakat idak?

Assalamualaikum
Selamat malam sumer
wah malam ni tetiba rajin plak mejengah blog
woww amazing ni....hahahaha bukan setakat menjengah
lagi dah tapi sempat lagi tu aku menepek story
sambil2 tunggu nk booking tiket wayang
opsssss... itu next n3 aku citer ea

ok jom tgk apa yang ada bakat idak nya ni
*
*
*
*
*
*
eh bukan ni la...yang ni len kali cuba
cer tgk bawah lagi
*
*
#
#
#
#
haaaaa yang ni ler
apa benda? aih tak nampak ker?
(cer tekan read more)

tu ar nk tunjuk tgk skill melukis ada gaya tak
cheeewaahhh...dah lama tinggal hobi ni
semenjak dua menjak ni rajin la plak
dok menconteng ketas 
hahahahaa
ok idak?
:
:
:

 ni simple jer korg mesti pandai jugak kan

 ni pun biasa ar hobi br mewarna ler plok

ini lukisan di kala mata tak mau katup memalam buta
 ni pun agak mencabar jugak ar nk lukis
tapi ok la kan...wahahaha puji sendiri seh
pastu konon2 dgn 2 3 keping lukisan  katun ni dah 
boleh ar lukis potret plak kan... perasan abis dol
dgn semangat y bekobar...aku pun try ler  nk
lukis potret (konon ler kan)

cer bayangkan apa yang berlaku
cian kat model tak besalah tu
^
^
^
^
^^
tadaaaaaaaaaa inilaha hasilnya
sama ke idak.....hahhahaha
ok itu je nk tepek utk n3 malam ni
hahahaha korg kalau nk gelak jgn kuat2
nanti tekejut jiran sebelah plak

wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI