HOME MY BLOGSHOP

Friday, February 17, 2012

SisiH SuSuN SaPu- 3S

Assalamualaikum n Salam Jumaat Sumer
Selamat pagi Malaysia...wahahaha
semangat bukan main lagi harini
suka sangat datang kerja

eh jangan salah faham plak ea
sebelum ni pun suka datag kerja tapi arini
lagi suka...KNAPA?

Sebab arini dtg kerja boleh pakai
baju biasa mean tak der la pakai baju formal
tapi baju sukan gitu..kelassss kau nonnnn
sukanya....bukan senang tau gomen
nk kasi pakai bj camgini dtg kerja

pasal apa?
sebab arini kena kemas opis ni sumer
gara2 5S yang baru nk diperkenalkan kat gomen
tempat aku kerja ni...so first mulakan dengan SISIH dulu
bukan sisih org ke sesapa ker ea...tapi sisih sumer
dokumen yang nak guna ngan tak nk guna dulu
lepas dah kenalpasti...mulakan kerja seperti
kat bawah ni dengan bismillah
(shrekkkkk je y mn ko tak mo mcm ni)



ok pas dah siap ni kita akan start SUSUN plak
nanti aku story kat next n3...sbb skrg tgh nk sisih menyisih dulu
hahahhaha

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI