HOME MY BLOGSHOP

Friday, February 24, 2012

OuTstaTiOn n BenGkeL

Assalamualaikum n salam Jumaat sumer
apa khabar arini? sehat...cheewah
mukadimah baik punya kan
;) winking;) winking;) winking;) winking;) winking;) winking

harini kat putrajaya jam giler
dari pagi tadi dah start jam sampai ler tengahari
ni sumer gara2 LTdL yang br start kat Putrajaya arini
so banyak jalan yang tutup....hahahahaha
oppssss dah lari topik back to the topik

ok saya dah start busy dah skrg ni
dah mula buat site visit for this year
hahaha so dah dua hari saya pegi outstation
tu pasal ler blog saya tak berhupdate

first visit adalah negeri Selangor n WP Kuala Lumpur
(dari 22-23 Februari 2012)
suka buat site visit macam2 kerenah blh jumpa n tengok
tapi yang lecehnya bila time nk buat report nanti
hehehehehe oklah tu citer my outstation


pastu harini plak sepagi saya kat ICU, JPM
kena hadiri bengkel hands on ipantau
hehehehehe
oklah dah habis merapu ada appointment plak ni


smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI