HOME MY BLOGSHOP

Monday, January 16, 2012

Riadah @ HuTan Simpan Gunung Tampin

hello sumer
salam 1 malaysia
haritu kan aku ader citer yang aku g bercuti kat
umah abg aku kat melaka kan...so seminggu jugak ler
aku betapa kat sana menghabiskan masa cuti

let check apa aktiviti aku masa kat sana
abg aku ni suka berjalan tu yang syiok tu
aku ni ngekor jelah...hehehehe bagus kan aku

ni ktorg g beriadah kat hutan simpan gunung tampin


bawak budak2 comey tu g berendam air kolam
aku....hmmm kuciwa sbb ingt kolam beso skali
hamik ko kolam kecik jer pastu siap kna tunggu air
penuh kolam tu dulu...hahahaha kelaka kot
actually ader kolam lain tp penuh ngan bdk2
lelaki so abg aku decide mandi kat atas dulu
akibatnya kena ler tunggu air kolam penuh
tgk ler betapa besabor nya mereka menuggu
air kolam tu dipenuhi air...hahahahha
seb baik air bukit tu laju jugak kuar
ikut paip tu...kalau tok hmm cuci ler
kolam tu yer anak-anak...hahaha
tak sampai 1/2 jam dah bosan menunggu
air kolam tak jugak penuh2...hahahahahaha
nak mandi tak der trillll....so decided by my bro
trun jer kolam beso kat bawah...coz bdk2 remaja
tadi dah tak der....bukan main suka ler bdk 2
badik tu....dapat main air sampai ketaq2
aku ngan akak ipat rendam kaki jer
tak kosa nk mandi

nila kolam y agak beso dan boleh berenang2
macam anak budu...hehhehehe
p/s: sis bro bila nk g vacation lagi ajak le adikmu y suka bejalan ni sama

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI