HOME MY BLOGSHOP

Friday, January 13, 2012

Holiday @ Ao Nang Krabi - Part 3.1


assalamualaikum
nite everyone...hehehe b4 sleep
nk tepek last n3 tuk holiday ke Thailand
tak der menda pun tp sajer nak tepek jugak gbr2 ni

ni korang tau tak yang kuning tu buah apa?
mula2 ktorg pun tak tau sebenarnya...hehhehe
tp untuk dapatkan kepastian we all pn
singgahler beli sbb spjg jalan dorg ader jual
tadaa mmg betul la...WATERMELON

hehehe kalau kat sana watermelon dia warna kuning
isi dia plak warna pink....pelik n unik sgt tp rasanya
manis macam gula...

pastu nenas dia pun sama jugak...manis giler
boleh mkn macam tu jer...dia tak mcm nenas kita
kat sini yang ader duri2 tu...masa beli ktorg trus suh
kopek siap2..senang giler tgk org tu kopek
cantik plak tu....isi dia pun nmpk cntik
blh ler ngup2 dlm kete...

dah sampai pintu sempadan thailand malaysia
so stop kat sini kena pulangkan balik insurans kete
yang kita bli kat sana ngan buat last check out
ketepet...dia chopp out kat boarder pass
hahahaha... so welcome home

chowww

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI