HOME MY BLOGSHOP

Friday, January 6, 2012

Holiday @ Ao Nang Krabi - Part 2

salam Tahun Baru sumer
ermm ini cerita tahun lepas punya
baru nak hupdate...hehehe punya la malas
sebenarnya bukan apa broadband kat umah tu
lambabbbb nak mamposssssss...malas aku nk buat
membuang tenaga melangok dpn lappy....hehehehe

ni citer masa aku pegi bercuti kat Thailand
time Christmas haritu.... poi bercuti ngan mak n
family abang aku....hehehehe jom layan
benarrrrnya picca part one belum
upload lagi...terus ke part two dl

*
*
*
*
*
first sampai we all check in kat sini
sebenarnya nk check in kat lain tp sbb dah
malam benor sampai dah sesat2 cari tak jumpa
last2 main redah jer hotel ni seb baik ada
room kosong...yelah time cuti sekolah
plus cuti krismas kan

bilik dia cantik gak murah pn murah
RM150 jer (gbr blk nant aku tepek)


wit my mom kat swimming pool
nengok anak2 buah aku berendam ngan abahnya
mula ingt nak join tp coz dah siap mandi
tumggu terjun kat laut terus ler la
ni plak dah siap check out nak g cari pantai plak
Ao Nang Island... aku tak tau nm pulaunya apa
cuma aku tau dia mmg kat Ao Nang ler
hehehe.

tadaa....dah sampai kat pulaunya
mula2 jenjalan dulu kat gerai2 kat situ
jenjalan tgk org nek bot g pulau2...
sebab budget dah lari so we all tak pat
ler nk naik bot g pulau2 ni....

pas tu apa g cari pulau y dekat jer la
terus zasssssssss.....hehehe dah ada dlm air
air dia jernih n bersih sgt... sejuk jer
best giler kott....gbr pulau tgk next n3
ok tadaaaaaaaaa

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI