HOME MY BLOGSHOP

Friday, January 13, 2012

Holiday @ Ao Nang Krabi - Part 1

hello
assalamualaikum n morning
just to continue my holiday story
hehehehe dah lama terperap dalam draft
baru berkesempatan nk publish kat blog arini
ni sumer gara2 lappy masuk workshop

welcome to Thailand
so for sure la sapa nk masuk sini kena ada
passport kan tp keistimewaan bdk comey mcm saya
ni tak yah passport pun tak per just buat boarder pass jer
knapa?
ermmm sbb sesiapa y lahir kat utara mmg akan
dapat keistimewaan ini...hahahahaha

dah sampai sana kena ler skodeng2 tempat nk
membuta kan....susah jugak nk cr hotel murah sbb
tak tau jalan..tulisan dia melingkau2 tak fhm nk baca
but finally dgn bantuan penduduk tempatan we all
jumpa ler jugak hotel dia..boleh tahan ler rega dia
tak mahal sangat sbb we all just amik room jer
gbr blh kanan tu otel first..(otel cr sendiri)
gbr y belah kiri tu y rekomen by penduduk tempatan


ok dah sampai apa lagi posing2 dulu ngan
bdk tomei gila gbr mcm mak yang dia jgk
pastu intai2 tgk view dr bilik hotel ok ar gak
ok dah siap landing2 bagi..pewot pn minta diisi
so kuar ar buat2 pandai...nak cr tempat mkn halal
posing punya posing jumpa ar satu area ni mcm kawasan
pasar malam gitu......jalan2 sambil survey kawasan
last sekali dah tak der idea perut pn dah lapo
stop kat i shop y ader org pakai kopiah(seb dia blh speaking)
tnya kat mana kedai mkn halal so dia pun tunjuk ar

tadaa ni lah dia kedainya...tak jauh dr sini ader masjid
so ktorg pun yakin ler bila tgk kedai ni bersih pastu
ader tanda halal apalagi kira onn jelah
as usual dtg sini mest mkn tomyam
sedap bangat nsi dia pun best
wangi n lembut jer


c u next n3

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI