HOME MY BLOGSHOP

Sunday, January 15, 2012

CNY @ Melaka

hello n assalamualaikum
semalam petang lepas g beriadah
kat tampin, malamnya plak ktorg kuar
saja jenjalan kat bandar melaka..kan dah gtau
my bro mmg suka jalan2...hehehe

mlm tu we all g jonker walk saje buang masa
tak der menda nak buat....sebenornya g menyemak
tambah sesak kat situ biasala nk tgk preparation
utk Chiness New Year...nk menyesakkan diri
dgn umat manusia

sampai jer kat situ amik ko
naga sepanjang2 laluan sambut ko
skali kepala dia dah nganga seb tak kuar api jer
hahaha..thn naga la katakan
byk jugak xtvt dorg buat

pas dah penat besesak-sesak kat dlm jonker walk tu
(benornya tak penat pun sekerat jln jer masuk) :)
ktorg pn gerak ar balik...tp sempat lagi
singgah posing jap kat kincir angin ni
baru buat jer ni dulu tak der pon
tu y masing2 dok posing tu
tadi ptg plak aku kuar ngan my BFF(k.umi)
saja g jalan window shopping kat Mahkota Parade.
(window shopping ler sangat terbang gak wet aku, nk tau aku bli pa next n3)
sempat lagi tu posing kat enterance nk masuk
sbb ader deco pokok sakura ...hehehe

dah penat besopping n menghabiskan duit
ktorg g mkn steamboat...sedap giler murah pn murah
macam2 hado pilih jer...kedai ni mmg jual steamboat jer
kat pulau sebang tak salah aku ....(x brapa sure)
mmg terbaekkk ar

smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI