HOME MY BLOGSHOP

Wednesday, December 14, 2011

$ PameRaN MisTeRi SaNg BuaYa $

Salam Sumer
ni nak citer pasal ahad lepas punya xtvt
tengok n3 pun mesti korang boleh agak kan
kalau dok kat putrajaya ni mesti tau la pasal pemeran tu
banner ada merata2 tiang kat dalam putrajaya ni.. kat
luar aku tak tau ler ada heboh2 ker tak kan

selalunya aku ni malas giler nak jalan2 ari minggu
dok umah jer layan citer kat tv or layan baca novel
lagi best... except aku booosan tahap gaban br aku
kuar merayap sana sini..hehehehe..tp this week
sebab my mom n my youngest brother dtg so
my mom request nak jenjalan kat putrajaya ni

alahai mak oii kat Putrajaya ni mana ada
tempat nak pegi... huhuhu bangunan kerajaan jer melambak
tapi sebab mak dah request nak jugak jenjalan kat sini
pusing punya pusing alih2 aku bawak mak aku g tgk
mendalah kat bawah ni....hahahhaa

ktorg kuar pun dah dekat tengahari dah
so aku bawak ler mak aku pusing2 kat Presint 14 ni dulu
Singgah ler kejap kat Pameran ni...hahahahaha
sebab bawak si debab (along) tu y singgah tu
kesian dia bagi dia jenjalan sikit... asyik kat
umah jer... baik nau ini budak
(seb bek tak buat pangai lau tak mak lang anto balik)

First mesti la gbr cik blog ni dulukan
enteprem jap ngan sang buaya ni....kalau idup mau
aku tak dok dekat cmni nak bergambo....ngeh3


before masuk sempat lagi posing
ngan my mom n debab
mula2 ini debab tak perasan buaya kat belakang
sekali my mom tunjuk terus takut tak mo
tangkap gbr lagi....hahaha tgk jer bam2
tp penakot ooo ini budak

cer tgk aksi debab kat bawah ni
mahu tp takut... puas we all
pujuk nk snap pic..ni la hasilnya

ni pict masa dah kuar nak balik dah
sempat jugak snap pic my mom n debab ni ngan Sang buaya

**********************************************
nilah rupa dalaman Sang Buaya

ok adios...nak g jln tempat lain plak

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI