HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, December 13, 2011

** OuTsTaTiOn keDaH- KuaH **

Assalamualaikum
okey ni masa g outstation kat kedah
we all kena g tgk projek-projek yang dah siap
tapi still ader problem lagi... so dah nm pun
kerja kat pembangunan pastu skop kije jaga
lawatan projek mmg jalan jer la kan
so u all jgn jeles ea...(gila riak siot)

ni masa kat Langkawi
dah jadi habit dah suka snap pict kat dalam
bilik ngan view kat sekitar hotel

ni view kat laman blkg hotel ridel
dia ader letak batu2 n sejarah batu tu
cantik view tu...kat ujung skali ada swimming pool
tapi aku tak g pon sebab dah nk kna gerak dah


aiii kalau g Langkawi -syurga coklet
kalau tak shopping tak sah ler kan...hahaha
sampai jer sana lepas lawat projek trus gtau bos
nak g shopping coklet...bos siap bg green light
bukan tu jer siap ckp nk ikut sama..hehehe

hamik ko balik boleh bukak bisness jual
coklat plak...borong tak hengat...mujur tak kna tax
mau taknya sumer jenis coklat kna bli serba dua
sbb my lil bro dah roger jgn lupa bli coklat
biasala dua2 badik jenis antu coklat

ni room dia...beso giler weii
boleh dok sefamily kot,,,tp aku dok soang jer
rega dia baru RM 160 jer
view dia blh nmpk laut serius cantik

ok masa utk shopping2 dah habis
check out n gerak ke Kuala Perlis plak
ni jetty masa dtg dr kuala kedah ke Kuah
masa balik we all trun kat Kuala Perlis
sbb ada satu lagi task kena settle kat Perlis

naik Langkawi Eagle lau tak silap
sbb luas n selesa skit dari feri biasa

dah sampai ready to work
apapun posing dulu
smile wit luv

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI