HOME MY BLOGSHOP

Wednesday, December 21, 2011

oLe-OLe


hello sumer
Assalamualaikum dan selamat pagi
wah senang jer aku pagi ni kan.. boleh berblog2 lagi
almaklumlah kerja sumer dah beres...meja pun dah bersih
so apa lagi buka ler blog, tgk apa yang patut kan

oklah arini nak citer pasal ole2..bukan ole2 kuih tu
ni ole2 cenderahati...kan bos aku pegi bercuti lama kat New Zealand
dia baru jer balik ari Sabtu aritu...wah lama kan bos aku bercuti
so alang2 dah pergi bercuti jauh2 nun kat sana kan dia pun
beli ler ole2 kat anak2 buah dia yang kena tinggal uat kerja
kat opis ni kan...hehehehe
(sweet kan bos ktorg)

so nak tau apa ole2 yang bos ktorg beli

tadaaaaaaaa
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

burung kiwi new zealand
cute tak...sorg sekor jer okies
yang hitam tu akunya yang merah tu
ummunya...sajer pinjam nak bg dia ader partner
hehehe
(wlpn hanya key chain tp we all rasa appereciate sgt2)

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI