HOME MY BLOGSHOP

Friday, December 16, 2011

NoVeL BaRu LaGi

Salam and selamat malam
Tetiba malam ni rajin plak nak update blog ni
hahaha mesti korg ingat aku buang tabiat kan
takder ar saja jer malam ni rajin lebih plak

Tadi lunch hours aku ngan officemate aku
g merendek kat Alamanda...biasa ler ari Jumaat
itu jelah port ktorg kalau nak g..tupun kalau rajin
ler kan kalu malas kat bawah tu je..melangok
kat cafe pastu berjalan cuci mata tgk org
menjual segala macam kat depan cafe

niat di hati g Alamanda nak main bowling
tapi hajat hati tak kesampaian...coz my frenz
tak nak main ler plak nak jadi pompom gurlz je
terus batal jer niat murni tu..ktorg window shopping
jalan punya jalan we all singgah ler MPH jap
request oleh aku ler...hehehe nak bli bahan
bacaan...almaklumlah novel da abis baca
kna la cari novel baru sbg peneman

so berjayalah aku melaburkan wet
kat MPH tu dengan membeli sebuah
novel dan juga majalah kat bawah ni
nak tau best ker tak novel ni kna
la tunggu aku abis baca dulu
nanti aku citer sinopsis dia


No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI