HOME MY BLOGSHOP

Wednesday, December 14, 2011

my MoM n My BrO


/hihi n salam
ok la nak sambung citer xtvt Ahad lepas
ermm pas ktorg g jenjalan tgk Pameran Misteri Sang Buaya tu
we all pegi Alamanda plak...hahaha saja jenjalan jer
posing2 bawak my mom window shopping kat
Alamanda ni...dah ponat jenjalan
we all g lunch kat Chicken Rice Shop

Pas dah ponat window shopping
bawak my mom g Masjid Putra plak sbb my mom
nak solat kat situ... hehehe anak dia ni pon tak penah
g solat kat masjid tu...teruk nau kan nama jer
dah lama dok betapa kat Putrajaya ni.....tp
tak penah pun g solat kat dalam tu asyik
pusing kot luar jer..alang2 dah my mom
ajak terus on ajer..

ni lah my mom n my bro
sempat lagi posing sebelum kuar majid

nampak tak kaki si debeb yang kunun2 malu nk posing
sedang bersembunyi di blkg tok n pak sunya

Pas siap menjalankan kewajipan kepada yang Maha Esa
aku bawak my mom pusing PICC plak...hahaha kata nak jalan kan
abis aku bawak g tgk... pastu sempat lagi singgah kat Pullman
turun jalan2 jap pastu si debab dah merengek nak mandi
alamak we all tak bawak baju dia..puas mujuk
nak ajak balik..takleh lama kang bukan blh
harap mau terjun jer...debab ni pantang
nampak air..nak swimming jer

Last sekali lalu kat Masjid besi jer
tak larat dah nak singgah so terus balik umah
hehehehe itulah xtvt ari Ahad aku bersama my mom
my youngest brother n si debab




No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI