HOME MY BLOGSHOP

Sunday, December 18, 2011

Larian Kitar Semula

Salam
hai wah cepatnya masa berlalu kan
ermmm tup2 dah ari Selasa
itulah kitaran masakan

oklah sebenarnya arini nak cerita
aktiviti hari Ahad lepas... ermm semalam
tak sempat nak jengah blog ni sebab bos besau dah
masuk opis so ada ler a few kerja yang kena settle
malam plak sibuk melayan vcd citer korea
hahahahaha

oklah kalau u all dok kat Putrajaya ni
mesti u all namapk besepah2 banner pasal larian
kitar semula ni digantung kat tepi2 jalan kan
ni lah yang aku nak citer ni.. aku pun tak
terkecuali join aktiviti tu..saja buang
masa di hujung minggu dari aku
dok membuta ajer kat umah baik
aku p mengeluarkan peluh kan

Nak tau mcmner aku blh join
ni sumer gara2 sorg opismate aku ar
dia ajak...mula2 malas gak sebab tak der member
yelah opismate yg ajak ni laki2...malas ar nak g tp bila
dok menung2 tu ok gak kalau join...huahuahauahehe
bukan kena bayar pun, sensorg pun jadi kerja aku ni
maka berlarilah aku pada hari Ahad lepas

jom tgk pic y sempat aku snap
*
*
*
*
*
tgk tu semangat kan dorg lari.hehehe
abis jer larian ni ada plak acara tuk basikal
ngan konvoi kereta
ni gbr aku yang muka sememeh
baru sampai umah pas abis larian tu
tu nombor keramat aku tp tak menang pun
hehehehe
ni plak beg yang ktorg dapat lepas abis larian


tapi yang paling best sekali nilah
dapat sijil penyertaan....ni je sebenarnya
yang buat aku berkobar2 nak masuk larian tu
ngehngehngeh



Info
Larian ni anjuran KPKT
tempat larian kat presint 2 putrajaya tu
untuk kategori wanita dan lelaki 17-39 kna lari 7km
*semput akak tau.....7km tuuuuu....tp sbb aku kuat semangat
maka aku berjaya tamatkan larian tersebut..hehehe*
(separuh jog separuh jalan daa)
Syarat dia bawak jer brg y blh kitar semula

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI