HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, November 8, 2011

sepi tetiba

Assalamualaikum
hai sumer masih mood hari raya aidiladha lagi ker
apapun belum terlambat kot nak ucap



wah tak hingat tgk tajuk tu kan
ermm macam yang korang sumer tahukan
last week mmg busy giler,byk kerja nak kna settle
tak sempat nak hupdate padahal manyak menda nk share
tu pasal ler aku taruk n3 macam kat atas tu sebabnya
tak der aku post citer dah banyak ari dah...kueng3

apapun
nanti korag baca ler citer2 lapuk haku tu kan
hahaha tak kira haku nak hupdate jugak...tp arini pun
tgk keadaan la macam ner kalu tak busy sgt blh la
aku buat kerja menghupdate blog ni...jgn marah ea
wakakakaka

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI