HOME MY BLOGSHOP

Wednesday, October 19, 2011

Pict PicniC Sg TeKaLa

hai selamat malam sumer
Ya Allah minggu ni busy sesangat
everyday ada meeting.... bila dah ada meeting
kena la attend kan...karang bos X( angry plak

spjg minggu ni balik lewat jer
huhuhu penat ooooo.... hahaha alasan sumer tu
sampai tak sempat nk hupdate blog ni...nak blogwalking
pun tak sempat..ada jer menda nk kena buat n settlekan
gini la kalau keja makan gaji kan.... SYMP jer :P tongue

malam ni paksarela diri sendiri supaya
rajin semata-mata nak hupdate blog ni jer
giler kejam pada diri sendiri (sila tipon talian NUR)
:)) laughing:)) laughing:)) laughing:)) laughing:)) laughing:)) laughing:)) laughing:)) laughing:)) laughing

padahal tak der menda pun nk story
just nak tepek gambar masa pegi picnic
ahad lepas jer...so moh ler nengok apa yang ader

sblm mandi manda kena amik mood dulu ;) winking


pastu kena la ngisi perut dulu br ada energy :-? thinking


pas da ada energy br la masuk dlm air '+_+ cold


dah masuk dlm air tunggu hapa lg...takkan 8-> day dreaming.. swin ler
hamik ko...dah macam budak br jumpa air


last but not least gbr budak demot yg khusyuk
main pasir...ini budak paling suka main air.....
asyik nk swimming je....B-) coolB-) coolB-) cool

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI