HOME MY BLOGSHOP

Wednesday, October 26, 2011

OutStaTiOn KeLanTaN

Assalamualaikum sumer
wah seronok semalam bercuti ya
apa aktiviti korang... kita dok umah ker
rest semaksima boleh...time cuti2 gitu

oklah ni kita nak citer masa kita
pegi outstation ke Kelantan tu
kita ada citer kat n3 lepas kan.... ni
kira macam sambungan citer aritu la
hehehehe

biasala kalau staff goment naik flight Air Asia
mesti dah tersedia mkanan kan tak kira la flight
45 minit ker 2 jam ker kan...tak caya? tgk kat bawah ni
+
+
+
+
ni menu masa flight ke KB aritu fried rice wit satay
(7.00 pm -mkn)


yang bestnya..... ermmm masa sampai jer
kat airport sultan Ismail KB tu..ofkos ler JKn
dah tunggu kan.... ingt nk terus g hotel sebab
pewot dah kenyangkan mata pun dah layu ler
nmpka katil ngan bantal jerrr masa tu....
masa sampai tu around 7.30 pm cam gitu la
sekali hamik koooo
+
+
+
+
+
+
dorg bawak g makan lagi.... JKN Kelantan
ni mmg suka mengalu-alukan kedatangan tetamu
terbaek laaa kan......nak tau ke mana....
ermm dorg bawak g makan nasi kerabu
terbaik punya....mmg sedap nasi kerabu dia
kalau tak salah nama kedai dia Azuma Nasi Kerabu

aku dah ler kenyang bedal fried rice dlm flight td
sekali kena mkn lagi....peh mmg kenyang tahap
maksima ooooo...mana taknya selang 1/2 jam
mkn nasi...hancur diet aku..arini saja 4 kali
makan nasi..... (brt naik trima jelah makcik ea)

tgkla mcm2 ada


dah kenyang tahap ulau sawa apa lagi
terus driver antar balik hotel...dekat pukul 10pm
baru la check in....mcm biasa masuk bilik
first mest amik pict bilik dulu...
dah macam habit ler plak kan
ni la bilik dia puas tido ko katil King lg
bilik pun luas...tak der la mahal sgt RM149/net
dah siap kemas diri terus kebabum...zzzZZZZ


esoknya plak
macam biasa ler bgn siap sumer
terus g breakfast..yang best breakfast dia
kat tingkat atas..ingat open air skali tak der la
sbb kelantan ni slalu ujan kot so tak blh ler
nak buat stail open air bagai kan...

ok menu pagi ku adalah nasi lemak, nescafe n blackcurrent
beserta buah-buahan...tak blh nk mkn byk2
sbb semalam punya makan pun tak hadam lagi
kuikuikui


Sehingga jumpa lgi :-h wave:-h wave

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI