HOME MY BLOGSHOP

Sunday, October 23, 2011

# oUtsTaTiOn JoHoR #

/hello
Assalamualaikum
Selamat Malam Sumer

fuhhh penatnya...Kenapa???
ermm dalam entry lepas kita ada bgtau kita outstation kan
aaa nak tau ke mana.... kita kena outstation ke Johor
ermmm... kena visit projek kat Kota Tinggi n
follow visit minister of health ke Pontian
3H2M kita stay kat JB start ari Khamis
sampai la ari Sabtu...semalam br sampai
balik Putrajaya.... huhuhu penat jugak
lepas ni nak kena siapkan report plak...
huhuhu pastu
next week outstation lagi....
atoiii..
replace my friend again

apapun jom layan pict. dulu

tiba kat Senai International Airport jam 6.45pm


kita stay kat Suria City Hotel...OKla hotel dia


ni keadaan kat dalam bilik otel kita


ni plak view y blh nmpk dari bilik hotel


ni masa g visit projek kat Kota Tinggi
we all singgah lunch kat Bujang Firefly
best tempat dia...my 2nd time mkn kat sini
crab with blackpaper sgt yummy kat sini

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI