HOME MY BLOGSHOP

Friday, October 28, 2011

**MinYaK EnJiN KeRinG**

/sweet
Assalamualaikum
selamat hari jumaat

ni nak citer semalam punya hal
baru berkesempatan nak hupdate
td pagi ada meeting pastu siapkan kerja
pastu blogwalking jap.....tuptaptuptap
dah lunch hour

biasala ari Jumaat camgini kemana
lagi kalau tak ke Alamanda tu kan..tu je
tempat paling dekat nak lepak time rehat
panjang cam gini kan...hehehehe

ok back to yestaday story plak
pepagi kemarin sblm dtg opis kan
akak kita ada tanya apasal kete kuar asap putih
pastu kita pun jawab ler mana la tahu apahal
pastu akak ckp..ni mesti minyak enjin kurang ni
adussss dah cuak ler sekejap kan...cmner ni
pastu tgk la tarikh bila last tukar minyak
alamak aii dah lebih 3bulan patut ler.......
biasa ler kete kecik itu meternya ngak
function..harap kira tarikh jer

dalam hati arap2 ler minyak tak kering lagi
boleh plak camtu kan....ptg tu balik jer dari opis
terus g Petrol Pam... Isi minyak ngan cari bendalah ni


masuk jer parking terus check minyak enjin
amik ko lepas sukat tengok mmg dah nk kering kot
minyak enjin....hahahha...terus dgn pantasnya
menambah minyak yang dibeli tadi ke tempat
yang sepatutnya la kan....buat sementara sblm
nak hantar si cumel tu pegi service kat kedai
alang2 dah check tu tgk air pun dah nak kering
Ya Allah tak senonoh betol tau bawak jer
service ngak hadooooooo dibuatnya...
(moral of da story sila la rajin2 belek kete tu sama)

opsss ada lagi citer
sebab teringin sangat nak makan eskrim dri smelam2 lagi
alang 2 dah g petronas terus la rembat eskrim sama
hahahaha...ni kes kempunan nk mkn eskrim la
cer teka eskrim apa kita beli.....
+
+
+
+
+
+
+
+
tadaaaaaa

asyik baca kat blog n FB org cakap sedap
jer nak jugak kita cuba kan kan....
ermmm okla sedap bersesuaian
dengan harganya kannnn
ngehngehngeh

untuk si debab beli yang murah sudah
ni bukan blh kasi mkn yg mahal2 kang
pembaziran ajorrr... bambam ko mkn
eskrim pelangi dah eaaaaa

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI