HOME MY BLOGSHOP

Monday, October 17, 2011

** BeSt WeEkeND-PiCniC**

hello n salam sumer....:x lovestruck
ermm wah banyak tul kerja arini...tak sempat nk blogwalking
hehehehe....pagi tadi kena siapkan report tuk lawatan..ptg plak ada
meeting....tapi apa pun tetap nak curi masa update blog ni kejap...

ok u all sumer pun mesti ada xtvt hujung minggu kan...biasala cuti
sumer amik kesempatan tuk relaxkan diri dan minda...betul tak...
actually dah lama dah saya tak buat xtvt ni...hehehehe... BERKELAH

so Ahad lepas family akak saya plan nk bawa anak2 dia p mandi manda
so aku pun dapat la join sama kan...ala kat sini mana ada pantai cantik2 kan
so sungai pun kira ok la...ktorg BERKELAH kat Sg Tekala jer... best jugak
ramai giler kot org...ktorg sampai sana dah dekat kul 9.30 pagi...konon2
plan nak kuar awal la dari rumah...tapi hampes....lewat jugak bertolak...#-o d'oh!

apapun dapat jugak la tempat utk lepak2....aku ngan anak2 buah aku
sampai jer terus ngap...hehehe ngap nasi lemak lor....abis jer ngap tak
sedar diri terus ko berendam dalam air sungai tu.... macam org tak penah jumpa
air jer kelaku kan :)) laughing:)) laughing ...tp yelah dah lama kot tak berkelah2 macam ni...
dah ler air tu sejuk giler tp lama2 berendam sejuk ke mana apa kemana lakan
:)) laughing:)) laughing:)) laughing.... dekat 3 4 jam jugak la aku berendam kat dalam air tu naik darat
sekejap-sekejap jer tu pun sebab nak amik mknan...:)) laughing:)) laughing:)) laughing...

disebabkan kesibukan aku tak sempat lagi nak upload gbr dr camera masuk sini
so next post la aku tayang gambar aku mandi manda tak sedau diri tu kat sini...
kira dalam pukul 6.30 petang ar baru we all gerak balik tu pun sbb dah gerimis
pukul 7 lebih ar baru sampai umah....sampai je umah mandi solat sumer terus selamat ar kat atas tilam empuk aku tu kan.... I-) sleepyI-) sleepyI-) sleepyI-) sleepy

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI