HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, April 12, 2011

OuTstaTiOn- SanDakaN

Hai sumer
selamat malam
macam saya bagitau aritu saya
kena outstation kat sabah kan so inilah
tempat pertama saya kat sabah- Sandakan
pepagi lagi sy dah kena bgn sbb flight saya
pukul 8 pagi so pukul 6.15 dah kena bertolak ke KLIA
sgt awal pagi.....nasib brg sumer dah siap pack
hehehhehehe

so sampai kat KLIA kul 6.50 pg, check in sumer
dlm kul 7.30 boarding n jam 8.10 trus flight ke Sandakan
apalagi dlm flight aya tido jer la.....

dah sampai Sandakan terus g check in kat hotel
ok la hotel dia not too bed...dekat dengan laut
hehehehe sgt sgt suka ok
nilah keadaan kat dlm bilik tu
ok ler utk sorang kan

ni plak view yang blh nampak betul2 dari bilik saya
sangat sangat cantik kan

ni plak gbr poyo saya posing kat bilik sorg2
oklah sambung citer lain tempat plak
adios sayonara selamat malam

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI