HOME MY BLOGSHOP

Saturday, April 2, 2011

oUtStaTiOn @ JoHoR- PaRt TwO


@ Fire Fly Restoran Kota Tinggi

Salam ermmm nak share ni lepas g tgk projek kat Kota Tinggi dah letih2 meeting sumer kan so kena ler tambah tenaga plak utk meneruskan perjalanan so ktorg di bawa ke restoran ni untk lunch sgt2 best tempat dia betul2 atas sungai ok menarik betul tempat dia makanan di fuh sgt sedap...semuanya seafood paling sedap ketam blackpaper dia nyum2 sampai menjilat jari..sedap tak tipu pastu plak mengikut cerita org kat situ malam2 baru best sebab mlm2 boleh tgk kelip-kelip kat situ kalau nak naik macam sampan pun blh jugak hehehhee... nanti blh dtg lagi

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI