HOME MY BLOGSHOP

Friday, April 8, 2011

Layan CitEr - NauGhTy KisS

Jeng jeng jeng

hero n heroin
(Oh Ha Ni n Seung Jo)

aktor n aktress y cun n comel


Korean Drama
Genre : Romance , school

Episode : 16 episode

Ditayangkan di 8TV
setiap Sabtu 6.30ptg

Sinopsis

Berdasarkan manga(komik) popular, Oh Ha Ni adalah mahasiswa kekok yang jatuh cinta kepada budak bijak, Baek Seung Jo. Namun Jo Seung acuh tak acuh terhadap dia dan menolak mencintainya. Ketika rumah Ha Ni runtuh, dia dan ayahnya pindah ke rumah temannya lama bapanya itu. Ternyata Seung Jo adalah putera kepada rakan ayah Ha Ni dan Ha Ni diberi kesempatan untuk berada di dekat orang yang dicintainya. Apakah dia boleh bergerak hati Seung Jo? ..
nak tau kena ler tgk citer ni.... sgt best ok citer ni...

Coretan ku

hehehehehe...saya memang suka layan citer Korea, Taiwan ngan Jepun...so kalau ader cerita-cerita best bagitau ler...hehehehe...saya sgt addict dgn cerita2 ini sampai satu tahap sanggup berabis duit beli VCD tuk koleksi.... hehehehe fanatik dgn jalan cerita and style mereka..tambah2 kalau hero n heroin dia handsome n cute lagi ler saya suka tgk.... heheheeh...tapi tak der la memilih tgk jugak macam cerita Tamra the Island tu pun saya minat jugak..... siap beli VCD lagi sebab asyik termiss jer.....hehehehe....


3 comments:

  1. dream high! aku donlod je cerita korea sekarang nie. kat midoyo.net... hehe..

    ReplyDelete
  2. wah info baru ni....pasni leh aku download kat situ... ko kan peminat citer korea gak..apa citer best lagi ea

    ReplyDelete
  3. ct pasni leh la akk borrow2 ek...akk pun cam dah terjatuh chinta ngan citer korea ni...hikhikhik (^_^)

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI