HOME MY BLOGSHOP

Friday, April 1, 2011

@ KLCC


masa ni ada kursus kat KLCC
kursus apa ea ermmm pasal arkitek kot
kalau tak salah ler...anjuran UIAM 3hari
so aku g ngan my klik ler n last day kena g sorg
sebab my klik kena g JPM plak...huhuhuhuhu
apa lagi dah tggal sorg kan masa break akupun
merayap ler kat dalam KLCC tu..... sementara
nak tunggu next xtvt iaitu naik bridge KLCC
so aku jalan2 n nmpk aquaria... jd ler dak2 jap
g masuk dalam tu round2 tgk ikan
ikan pon pelik kot tgk aku sorg2 jer
terhendap2 tgk dia kot...hahahaha
yelah dia pelik la org lain g ramai2
aku jln soang2 jer amik gbr
pun soang2..heheheh

masa naik bridge tu best sgt
bukan ramai org dapat peluang tau
coz tiket dia cpt sgt sold out and lagi satu
dia limit untuk satu-satu hari tu
n ada hari2 tertentu jer so
that is great la dapat peluang blh tgk
macamner dorg bina bridge kat tgh2 tu
tp kuciwa sbb masa time ktorg naik tu
hujan so kabus la tak nmpk luar sgt

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI