HOME MY BLOGSHOP

Friday, February 25, 2011

JaNu@Ri PuNyA CiTeR

Selamat malam sumer..
ermmm pejam celik pejam celik dah
dekat hujung bulan Feb dah...maknanya
jeng jeng jeng dah lama la jugak blog aku ni
tak berhupdate...ya allah jahatnya tuan ko
biar ko besawang jer kat sini.....

nasib la bukan takder story mory
byk sbnrnya nk share ngan korg
tapi tulah masa tu sgt la tak bg izin
kat aku (tgk masa y disalahkan)hi3

byk citer dlm draf aku tu dah berkulat
sian kat dorg kena simpan tak publish2
ampun ya draf2 ku..... tuan ko ni krg rajin
wakakaka....

tulah bulan Januari tu byk nau kerja aku
kat opis.... weekend jer outstation
asal weekend jer kena outstation.....
ada jer projek kena g....benonya best
sambil bekerja dapat tgk tempat org
yihaaa....syiok ooooo...
tp yang tak syioknya.... takder rest ar

dah ar kat opis pun lately ni kije byk
pelik gak aku....bos aku tu suka kasi kije
baguih2...yang aku pelik naper la org
kata keje cam aku ni relax jer...
ish3...musykil tul...dulu yelah kot
tp lepas dpt portfolio baru ni mcm ari2
ader kijer... (ayat baik punya)

kije2 kije gak,,tekanan perasaan pun
boleh tahan hebat ar...kalu dah ari2
ada je menda kena uat kan...
mental gak kadang2 tu...
maki hamun (kaso skit) tu
tahan jelah walaupun benonya
dah terkoyak rabak dah ati ni....
nangis tu mula2 jer ar pastu dah dpt ubat
baik punya terus jadi lali...wakakaka

yang bestnya sume pakat nk jadi
bos mana tak mental ngan tekanan jiwa
aku ni....bukan aku jer...member2 aku
pun sama..... tp dorg kata sbb aku ni
lembut ati tu pasal teruk kena..... (btoi ar)
sian aku kan....sekali aku jd keras ati
kang takut org plak..tu mlas tu....

giler ar blog aku rini pjg skit... kalu bosan
g ler jln blog org len ea...aku tgh rajin
nak pot pet kat sini ni....kahkahkah...
nanti tak tau baper lama plak aku nak
bela semak samun semula...

bulan Januari aku tak update
tu ar satu sbb byk sgt kije
lagi satu sbb aku dah mula uat bisness
aku uat coklat jual...lg la tak dan
aku nak ngomong kat blog aku ni...
balik kije aku kena siapkan tempahan
coklat...bis dah ujung minggu kena kije
jadi terpaksa la uat hari2 kije kan.....
walaupun penat tetap semangat....
sampai adala aku terbabas g kije lewat
gara2 nak siapkan tempahan kwn2....

kalu nk tgk hasil coklat aku leh la g
blog aku yang satu lagi ni...blog ni
khas utk bisness coklat aku jer.....
manalah tau pasni korg lak nk tempah kan
aku mengalu-alukan....sedap ooo (kehkeh)
http;//gallerychocolatewada.blogspot.com/
p la jenguk ramai2.... dah jenguk order ar

oklah.... sambung nanti plak..kang bosan lak
korang baca aku dok merapu meraban ni....

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI