HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, November 2, 2010

JuMaaT Last WeEknYa XtVt


hai..... selamat malam sumer
hahaha actually ni en3 minggu lepas punya story
tadi tengah tgk2 pict ada plak pict ni belum buat story lagi
so kira mcm cerita dah basi la tapi nak citer jugak

LAst Friday kerja sumer dah siap so mmg sgt2 bosan
dah tak tau nak baut apa dah... main game pun dah bosan
nak g buka laman sosial sumer tak leh bukak kena BLOCK
tengah blogwalking sampai dah tak tau nak walking kemana
sumer blog kawan2 dah p terjah baca sumer

ngah syok2 layan ngantuk n bosan
tuptup....nampak my frenz (yummu) tgh main Sudoku
hehehe apalagi nyibuk ar nak cuba main jugak
padahal tak reti pun....lps diajar cara2 nak main
so apalagi terus g buka sudokukingdom.com
pastu print ler.. punya semangat tapi amik y easy dulu
sbb sy kan budak baru belajar...kahkahkah

tgh bz memerah otak nk abiskan Sudoku tu
mama dina lak dtg...sama la kebosanan mcm sy jugak
so apalagi ajak la join main Sudoku ni....
nak tau mama dina ni terer ooo main
tu asal dina bijok.....tak caya tanya mama dia

cuba tgk betapa semangatnya mama dina
(gbr bj ijo tu)
menyiapkan Sudokunya itu- Medium level ya
nak dijadikan citer tghari tu g Jusco
Punya la nk g jln jauh2 ler konon2..ari JUMAAT
pas mkn g jalan2 cuci mata
pastu g masuk kedai buku...teringat nak rembat
satu buku Sudoku sbb dah mcm best lak
hahahhaaha...... poyos giler kan
(sbb dah berjaya selesaikan Sudoku, tak
caya tgk ler gbr kat atas tu sy la y selesaikan)

* Tips nk main sudoku ni perkara y perlu ada pensil ngan pemadam jer ngan Sudoku tu n kalu dah rasa bijak leh terus guna pen jer...hahahah

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI