HOME MY BLOGSHOP

Sunday, October 24, 2010

XtVt hari ini (24/10)

ermmm tak der en3 menarik pun just nak citer xtvt saya satu arini.... ermm bangun jer tido pagi tadi terus kemas bilik ngan mandi...biasa la kalau tak terus mandi nanti saya akan jadi malas dah nak mandi...hehehe
pas jer mandi terus kemas rumah skit2 sbb ari sabtu tu dah kemas kan.... ampai baju sumer siap...
pastu baru saya breakfast minum air ngan roti 2keping sambil layan drama kat tv1..biasa hari Ahad camgini saya nunggu nak tgk Melodi jer...hehehe...suka tol gossip ni....:) akak ngn abg sy g breakfast kat luar sambil g jln2 kat karnival kat bawah tu..sy malas nk ikut....
pastu kul 1.3 tu akak saya ajak g jenjalan kat Kajang sbb dia nak survey camera...so follow jelah...
so window shopping jelah... tp dalam window2 tu pun ader la jugak intai wedges ingt nk beli tp tak der y menarik plak...selamat duit...
pas jln2 tu pewot pun dah lapaq so g ler bli McD.... mkn ice cream jer pun...kuikuikui....abis akak shopping g bli brg dapur lak kat econsave balakong.... jap jer pastu trus balik umah....
samapi jer umah baru teringat minyak kete lum isi...so bawa ler sang Kancil tu g isi minyak seb bek tak ramai org...besok dah keje malas nk g beratur isi minyak....balik umah ader lagi keje tak settle baju sebakul lum iron....huhuhuhu... so kena la iron dulu....dekat 2jam baru ler settle menggosok bajuku itu... dah siap rehat jap terus mandi.... so ni la masa aku menghupdate blog ni dan berjalan2 membaca blog org.... inilah aktivitiku pd arini.... sgt2 terisi....hahahahah



No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI