HOME MY BLOGSHOP

Friday, October 15, 2010

WeLcOme BaCk

weLCoMe BaCk

Mak aii lamanya aku tak skodeng blog ni
dah bersawang dah... spidernya kerja
semenjak kebelakangan ni aku mmg sgt2 malas
nak update blog walhal byk jer menda
nak merepek kat dalam blog aku ni

masa tu ader jer tapi Ya Allah
malasssss sungguh aku nak mengh'update


ni kalau la blog ni boleh cakap
mesti dia dah membebel kat aku
dulu iya2 jer org uat blog aku pun nk jugak buat
pastu dah lama2 malas nak buka
mesti mr blog ni kecik ati

bukan apa skrg ni
aku suka jadi blogwalking jer

aku suka baca blog org
mcm2 cerita ader
pastu blog dorg sgt2 cantik
aku suka...

maklumlah blog sendiri mcm apa jer
tak menarik.. pastu cerita pun pasal life sdri jer
skrg ni tgh cari idea nak mencantikkan blog
dan nak meramaikan pengikut
hahahhaha





No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI