HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, May 4, 2010

WeEkenD WiT my FreNz-L!nEy

Last week tak der agenda sgt....dok umah kemas umah coz my sis balik kg kat Melaka...
saya tak ikut sbb ader test ari Ahad.... hehehe ptg Sabtu saya layan novel n citer kat tv jer..
pastu tetiba teringat kat member sy y stay kat KL..so saya msg ar dia... chit chat ngan dia pastu saya ajak ar dia datang jalan kat Putrajaya... lagipun dia tak der uat apa gak kan...so petang tu dia nek ERL dari Kl Central ke Putra Central..kul 7 lebih baru dia sampai..kitaorg g makan lepak2 jap pastu ru balik umah..mula nk g jalan tp malas lak sbb ptg tu ujan kan so macam malas jer nak drive...hehehehe....balik umah layan citer jer...
tetiba lak mlm tu mak saya call..hehehe dia ckp tak yah la g interview tu...sbb mak ckp kerja tu pun bukan tetap kan so mak saya kata stay jer kat tmpat kerja skrg...hehehe so bila my mom dah said cmtu i follow je la....mest ader hikmah kan.....kata2 ibu ni selalunya tepat....
then ari Ahad tu plak pepagi lagi dah bangun g breakfast kat mamak stall coz my frenz nk mkn roti canai... after that g opis jap amik brg...pastu bawak my frenz g jenjalan kat Alamanda... just window shopping jer.... saya kalau p alamanda tu tak sah lau tak singgah kat MPH...paling lama sejam dua jugak la saya melekat kat MPH tu......sebab saya ni suka membaca so mest ade stok bahan bacaan kat bilik saya tu....pastu dah lunch hour balik masak lor...kawan saya nk mkn telur goreng ngan sardin jer...ngeh sbb dia tak mkn ikan ngan ayam kan...kat umah ader stock ikan ngan ayam jer... so masak simple jela... petang plak g jalan kat pasar tani kat depan Apartment tu...jalan2 terbekenan lak kat satu tudung ni apa lagi beli la nasib RM 5 jer...hehehe.. pastu g bli ermm roti john kat Medan Selera tu untuk mkn mlm...dah puas pusing2 saya antar ler kawan saya ke ERL lak coz dia pun dah nk alik KL kan...dah lwt dah kul 6... pas antar kawan saya tu saya balik umah layan VCD Taiwan (baru beli)..lupa lak tajuk dia.....ermm saya layan sampai kul 1pagi....dahsyat tul tu pun lum abis lagi layan coz tgk jam dah lewat sangat sok kena bgun awal....so masuk jer bilik solat sume...terus capai n hug my pinky teddy pastu dah tak sedar dah

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI