HOME MY BLOGSHOP

Friday, May 7, 2010

PreParE to ViSit PrOjEk

salam semua
macam dah lama jer tak mengupdate blog ni
bukan apa sejak sambung kontrak baru ni byk sgt kerja
alhamdulillah rezeki masih di sini lagi nampaknya
ermm tapi tulah mcam busy jer kan tapi tak derla
busy sgt pun sebenarnya...ngeh ngeh ngeh (poyo jer)
masuk kerja 4hb hari tu tak der la byk kerja
boleh relax2 main FB chit chat sana sini lagi
pas dah 2 hari lelex jer hahahaha tetiba jer
moon: shu, u kena ikut i g sarawak
me: ea... uat apa?
moon: lawatan projek sakit kat Sarawak
me: nape i?
moon: sbb ramai staff kita cuti, pastu yg dah kawin mesti tak nk g sbb lama kat sana
me: ooo...boleh2..wah bestnya nak ikut..bila moon?
moon: jom ermm 11 sampai 15hb..
me: ok no problem
itulah dialog antara saya dan rakan sekerja saya
wah best giler rasanya... macam tak sabar2 la plak
almaklumlah tak penah sampai lagi ke Sarawak jadi xcited sgt
walaupun pergi atas urusan kerja tapi at least boleh jalan
tengok negeri org kan...suka sangat.... tima kasih cik moon
sebab suggest my name kat boss...hehehehe dapt gak i g sana
jgn ingat nk g jenjalan tau..kena la prepare apa yg patut
so kena la siapkan dokumen2 yang sepatutnya dalam masa
yang singkat ini... semua nak kena prepare bukan sahaja
dokumen2 projek tapi hotel pun kena book sendiri
huhuhuhu penin kepala nk cari hotel kat sana
bukan apa sebab rate hotel melebihi rate
yang dibolehkan untuk kitorg....huhuhu
jadi minggu yang agak busy la jugak

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI