HOME MY BLOGSHOP

Friday, April 2, 2010

Takziah Buat Keluarga Abg Din Beramboi...

First of all...just nak ucap takziah buat keluarga arwah abg Din Beramboi,,,saya agak terkejut mendengar berita ni pagi tadi...rasa macam tak percaya pun ader jugak...kerana baru 2 hari lepas beliau dimasukkan ke hospital pada jam 11.30 pagi....tetiba hari ni berita seperti ini pula yang disiarkan.... tapi itulah kenyataan dan hakikat yang perlu kita semua terima dimana kita telah kehilangan seorang penghibur yang serba boleh...kehilangannya amat dirasai oleh dunia seni tanah air....itu saya cukup yakin kerana lawaknya yang spontan itulah yang telah berjaya menghiburkan kita....
takziah sekali lagi buat keluarga arwah... Al- Fatihah....Amin

1 comment:

  1. Takziah and terkejut gak sebenarnya.anak-anak saz la kecoh pagi nih..mama 'pak rahim' meninggal?character dia dlm afi dan abah kat ceria. not one of his fan but since slalu tengok character dia terasa jugak pemergiannya. moga ditempatkan di kalangan orang beriman....

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI