HOME MY BLOGSHOP

Friday, April 2, 2010

Sangat Gembira dan Suka....


kenapa tajuk entry saya macam tu ya....
sebab saya memang tersangat happyla..
(tgk la pict kat atas tu).
last week saya dapat jumpa balik ngan kawan2 lama saya masa belajar kat UUM dulu...
wah besh sgt coz dah lama tak jumpa face to face kan...
biasa contact via sms,fb or call jer..
tak sama bila jumpa face to face....keseronokan yang sukar digambarkan...
macam2 cerita ader...... walaupun hanya 4 orang jer tp kemeriahannya cukup dirasai..
pelbagai aktiviti dilakukan bersama wlpun masa agak singkat..... ia cukup untuk memberi impak yang sangat2 seronok... disebabkan kekangan masa... masing2 sudah punya karier masing2 tapi masa yang ada digunakan sebaik mungkin......
kan seronok kalau boleh selalu macam tu..... berjumpa dan bercuti bersama....


1 comment:

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI