HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, April 20, 2010

Menjawab Tag Miss Edriana- terjah isi pewot

nak menjawab tag dari my BFF miss Edriena
bukan terjah isi pewot saya
tp isi pewot handbag saya
hmm bila Awal punya program g terjah isi pewot yang ada
dalam handbag artis...so my frenz plak tag suh
selongkar apa yang ader dalam handbag saya..
kalau nak tau isi pewot handbag saya
mari kita check it out sesama...
jeng..jeng..jeng...
first kali kalau u all buka my handbag yang mesti ader
adalah my purse la...kat dalam purse ni
segala mcm ader..id card, bank card, name card
n mcm2 card ader malu nk tunjuk ...
duit.... of course la kansecond mestilah my phone...
kalau tak der phone ni mcm hilang arah tujuan sekejap
huhuhuhu tak blh hidup tanpa handphone kesayanganku ini
walaupun takder org nk call or msg pun..hahaha
yang nokia tu bli masa i blajar kat UUM
yang SE tu plak bli masa kerja kat melakaini satu lagi barang yang i tak blh tinggal
kemana-mana pergi pun mesti camera ni ader jer kat dalam handbag
hahhaha maklumlah hantu gambar
pantang jumpa tempat menarik mula la nk
snap picture....hahahah
Nikkon Coolpixthis one is my ext. hard disk..
mesti ader kat dalam handbag..
macam2 ader kat dalam ni..movie lagu gbr
sume file important ader dalam ext. hard disk ni
kalau ilang mau menangis la saya
(tp lau g jenjalan sy tak bawa la)ni biasa la kalau dah namanya pompuan
alat mekap mesti ader punya dalam handbag
tapi saya ni simple jer so dalam
handbag saya cuma ader bedak lipstick n lip ice jer
(sowi lip ice dah bis so tak der la dlm pict)hehehe ini pun antara benda wajib yang ader dalam hand bag saya
opsss bukan sebab senang i nk g draw money k.....
sbbnya hujung bulan jer mesti nk guna buku ni
sebab nk g saving money
kalau tak der buku ni money saya kuar macam air jer
tak simpan nk joli jer
so that why la buku ni mesti ader dalam handbag
(lagi 1 takut saya letak merata-rata)
ini adalah kunci almari kat opis saya so mmg kna ader la
dalam handbag kalau tak, tak dapat la nk buka almari
kat tempat kerja saya tu.... hhihihi
yang hitam tu bukan pendrive tau
tapi card reader...mmg selalu ader kat dalam
handbag ni...walaupun saya dah jarang guna sekarang..ni plak tisu muka
ni bukan antara yang wajib pun
sbb saya jarang sangat guna tisu ni
kecuali time mkn jer..
tp still ader la
pen adalah yang wajib ader
sbb senang kalau p mana2 xspecially bila g
bank atau pejabat pos
atau ader benda y nk ditulis so
tak payah la nk cari pen lagi sbb dah ader dalam bag
ni pun kena ader jugak
sbb bila time emergency
mmg sangat2 berguna dan membantu
so tak yah ler nk malu2 kni gula2...mesti ader tak kira
apa jenis pun...
tp tak der la wajib kdg2 lupa jugak
nak bli masuk dalam
handbag ni.. ..hahahaha
inilah rupa isi pewot
dalam handbag saya
agak bersepah kan....
ni belum masuk handfree lagi
biasanya handfree sy bawak bila
saya g travel jer sbb senang bila tengah drive ader
call boleh terus answer jer..inilah rupanya handbag saya..besarkan
sebab kat dalam tu macam2 saya isi
hahahaha.... * tp kalau wartawan FUH tu sergah saya masa ngan kawan2 saya, saya tak bawak handbag ni ...saya tukar handbag lain tapi isi pewot tetap sama jugak cuma takder buku akaun ngn kunci almari opis sy jer ... hehehe sbb handbag ni saya bw g kerja jer

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI