HOME MY BLOGSHOP

Friday, April 23, 2010

CoReT-CoReT

Semekom and morning everyone..
hehehe tetiba jer rasa nak menulis kat blog ni
rajin la plak pepagi ni... pagi jumaat yang tenang
dan mendamaikan ditambah plak dengan cuaca mendung
fuh ni kalau cuti ni mesti dah sedap tido
kat rumah ni...tarik jer selimut beshnya
+
+
hari jumaat ni biasanya
mula la dok fikir nak g merayap
kat mana nanti lunch hour
almaklumlah rest panjang
+
+
walaupun gaji belum dapat
tapi bab nak merayau ni
mmg la suka sangat
teringat masa kerja kat tmpt lama
asyik mengulau jer kerja..
bukan time rehat pun ngulau jugak.
hehehee maaf la bos dpt anak buah
cam kitaorg ni sume...
itu kira ok la kan sbb dah kerja
+
+
tapi bila terkenang masa time belajar dulu
lagi dahsyat..walaupun income takde
tapi tiap2 minggu kuar g jenjalan
hairan tul... bila fikir2 balik
masa dah kerja ngan masa belajar dulu kan
masa belajar dulu hidup macam lagi mewah jer
sumer benda nak blh beli
tapi bila dah kerja ada income sendiri jadi terbalik
plak... nk g bercuti langsung la takda
nak shopping giler2 pun tak jugak
beli mana yang penting jer..
hahahaa...
+
+
betul la apa org kata
bila kita sendiri yang cari wet ni
rasa syg plak nk belanja lebih2 sbb fkir
penat kerja baru la dapat income
dulu income org sponser
tu pasal kaya jer...
wakakaka...

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI