HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, February 2, 2010

AnTaRa TeMpaT y MeNaRiK-nusajaya

cantikkan rekabentuk building2 ni... have an own style n unique design...ermm nk tau kat mana....aaaa inilah antara kawasan bandar Iskandariah, Nusajaya... cantik kan.... enviroment dia ala2 mcm kat Putrajaya (area masjid) la jugak.. tp kat sini belum dikira siap sepenuhnya lagi lau tak silap sbb rasanya akan ader touch up lagi kat area ni...ia akan menjadi kawasan pentadbiran Iskandariah...

ok kalau sesapa ader anak2 or adik2 yang masih blajar or anda sendiri nk blaja pasal history of Jhr blh dtg kat sini.... smbil tu blh jln2 amik udara nyaman kat situ... knapa sy ckp mcm tu? sbb kat sini ada satu bahagian tu dia menceritakan sejarah sultan2 n sejarah tentang jhr...sgt menarik.... blh tgk kat 1st pict yang sy letak tu.....

lagi satu kawasan dia mmg cantik..sesuai utk beriadah di waktu ptg....tak sempat nk capture pict byk2 sbb nk kna p lawat another site plak pastu....

*sy bukan org jhr kalu slh info maaf ya












No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI