HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, January 19, 2010

MeMoRies wit Frenz

hari ni ngantuk bangat n kerja pun dah siap so blh la update blog ni sementara tunggu nak blik... tngah duduk tgk gbr lama tetiba rasa cam nk masukkan lak gbr ni dalam blog saya...hahahaha.

tp gambar ni pun dah lama jugak ler... ermm ni gbr dalam masjid...cntik masjid dia (bhgian dlm la).. terbekenan kat lampu dia sebab cantik ... citer pasal lampu lak...apa la kan..
mi citer 4 sekawan... 1 ibu mengandung, 1 br kwin,2 anak dara..wahahaha... walaupun status berbeza kami tetap sempoi...

tgk la tu mcm arkitek pun ader gayanya...khusyuk tak lady D tu.. apa la yang QS tu dok perhati mesti uat kira2 berapa byk lampu dalam masjid ea..nk uat claim..hahaha... kira kak jgn tak kira... kira lbih pun tak pe..hehehe


aksi yang terlalu kagum dengan lampu besar di ruang tengah masjid... cantik gilo....(sapo la tukang amik gbr ni) hehehe



Chak... peace...
kak umi, kak ida n me...
will see u later gurlz


No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI