HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, January 26, 2010

MeeT my oLd FrenZ..sukanya

last weekend saya pergi jumpa kwn lama saya...
sukanya, sukanya sbb dah lama tak jumpa
dia pun dulu kerja satu opis ngan saya gak
pastu dia g smbung blaja.....
ni dia dah bis blajar dah so dpt la jumpa di
rindu di..sbb dia ni la kwn sy masa mula2 sy kerja kat melaka
nak tau sapa...
kwn saya ni nmnya salmi..
wah akhirnya dapat sy berjumpa ngan dia
dia siap masak lagi
nk jamu kwn dia....
seb baik dia masak sedap...
lama jugak la sy borak2 ngan dia
dia tinggal kat area ampang
akhirnya sampai jugak sy kat ampang tu
kahkahkah...
ok lah terubat jugak windu sy kat kwn lama sy ni
insyaAllah ada kelapangan kita jumpa lagi
Miss u my dear frenz Salmi

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI