HOME MY BLOGSHOP

Thursday, January 14, 2010

Bowling wit frenz


Last week (9-10/1) kita trun Melaka sesajer jer g jenjalan kat sana
ermm pastu plan jumpa member2 lama ar
wah besh jugak macam2 citer ader maklumlah lama tak jumpa
hehehehehe
ader citer kelakar, lawak , lucu (sama jer)
Sbb kita pun sampai dah dekat ptg dah trus g umah sewa memberi
ermm rehat jap...pastu mlm kitorg kuar g mkn McD
(member teringin nk mkn McD)
pas mkn2 tu apa agi merayap ar
g men bowling kat tmpt baru
MIBC stand for Melaka International Bowling Centre


ermmm inilah antara barisan pemain yang ala2 profesional hahahaha...profesional coz manyak masuk longkang dr kna pin

pic bwh ni ; kak yana, me n aida
si kecik tudung pink ni actually terror gak main..
first frame dia menang
kak yana pun tak kurang hebatnya gak
aii pas kawin ni teror nau main bowling ea


second game lak si mamat tu(Acid) lak yang menang
konon2 nk tebus kekalahan la..hahaha



ms sampai kat sana tserempak lak ngan en Farid (y bj belang tu ungu tu)


inilah keputusan yang diperolehi masa frame kedua

hehehe jgn mrh ya kecik coz masa ko menang akak tak sempat nk amik pict kat screne tu
















No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI