HOME MY BLOGSHOP

Tuesday, January 19, 2010

aKsi-AkSi NoTy BoY







hahaha.....tgk lah aksi si kecik yang lincah ni.....sungguh hyperactive....mcm2 gaya ader....
gbr first tu dia nk mkn pasir...pelik la..org bg biskut tak nk psir jgk y cedap..apala aliff ni
gbr yang second tu plak... pas kna mrh ngan mama dia tak sabo2 nk g main air plak
tgk muka tak puas hati tu....gbr yang last tu lak dah get ready nak g swimming bersama pelampong ajaib..hahahaha tak sabo2 atas darat dah pakai pelampong...dengah penuh semangat dan gaya nk p berenang di laut yang masin itu,,,Chaiyok3

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI