HOME MY BLOGSHOP

Monday, April 13, 2009

jalan2 melaka

ermmm.....hello2..... dah lama tak update my blog...
ok crita first for this month...
there are my frenz lini n k yana.... kitaorg pergi jalan2 kat bandar hilir, melaka. ermm nilah kerjanya hujung minggu jalan2 round melaka....masa ni bawa lini jalan2 sebab dia datang dari kl tak penah pusing2 melaka so bawa la. first place p dataran pahlawan tempat keretapi lama tu.....

gambar kat bawah ni gambar ngan kete lembu tau...tp batu punya daa..... skrg dah takder kete lembu betul kat melaka ni susah nak cari lau ader pun beca la...hahahaha

2 comments:

  1. hahaha...benornya lembu tu dah disumpah oleh alif jadi batu sbb degil tak nak dgr ckp alif. mak lang tau tak alif ckp kat lembu tu kalau nak memerut jgn kat atas jln raya atau merata2 tapi dia degil tak nak dgr ckp alif makanya alif sumpah lah jadi batu.kalu mak lang pun tak nak jadi batu bek mak lang dgr ckp alif 'alif nak mainan baru'hahahahahaaaa...

    ReplyDelete
  2. ooooooooo aliff ugut mak lang ye...takutnya mak lang,...
    ok2 nanti mak lang blikan aliff new toys ea

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI