HOME MY BLOGSHOP

Monday, April 13, 2009

Eye on Malaysia, Melaka


EYEs ON MALAYSIA, AT MELAKA.............

ini eye on malaysia yang dulu ader kat titiwangsa tu dah pindah ke melaka dah....dulu masa benda ni ader kat KL tak sempat naik sebab ramai sangat org pastu mahal skit..... so bila benda ni dtg jer landing kat melaka apa lagi den pun serbu la......hahahahahaha
best oooo tapi kalau naik siang lagi best sebab boleh nampak seluruh melaka...naik malam tak nampak sangat sebab gelap nampak lampu2 jer.... kalau pergi malam minggu ramai la jugak... tp kalau pergi hari kerja aaaa
tak la ramai org sangat.....ermm murah jer naik RM10 jer... lau ader student card lagi murah RM 8 jer... saya ni jahat skit walaupun dah abis belajar tapi masih lagi guna stydent price...hahahahha jgn marah yer.. tgk la tu tiketnya...kalau tak der tiket jangan mimp blh naik tau.....kehkeh...

ini lah gambar muka2 penat yang tak serik nk merayap2.... muka dah berminyak dah... hahahahaha.. ni masa dalam cabin eye on malaysia tu... masa ni dia berenti kat atas sekali tak dapat nampak kat belakang tu sbb gelap kalau tak blh nampak laut.....er laut china kot hehehe....ok dah nk berenti dah pas ni nak pa satu lagi tempat......

jeng2 lepas naik eye on malaysia kitaorg pergi merayap kat pirate ship plak...mula2 nak p naik bot kat taman rempah alih2 tak jadi sebab tak jumpa jalan.....tetiba jer sampai kat tempat pirate ni... apa lagi naik ler pirate ship ni...hahaha boleh terkeluar jantung tau naik benda ni..laju giler.... ala2 macam kat genting tu....
rasa melayang jer masa dia terbang menuju ke awan...fuhh hilang darah beb...cool semangat den.....mujur la tak sakit jantung lau tak jantung2 tu konfirm lega sebab perut pun dah kecut...... turun jer pirate ship ni terus menggigil kaki suara pun dah serak sebab menjerit kat dalam perut kapal tu.....hahahahahah

3 comments:

  1. nak ikut nak ikut......eeee jalan je keje.... tak pa hujung bulan ni jom bawak kami pi jalan2 kota melaka so dari sekarang tolong cari jln setiap destinasi dgn jayanya...kalau tak alif lekut mak lang

    ReplyDelete
  2. lagi gmbr sy
    mananya.....he3..........

    ReplyDelete
  3. hahahaha.....ok nanti mak lang cari jalan nak bw aliff pusing2 melaka ea... tp alif ngan mama jalan la...mak lang bawa kereta tau...

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI