HOME MY BLOGSHOP

Friday, December 26, 2008

MaKaN...MakAn...mAkaN

bismillahhirahmanirahim.........
ni la untungnya dapat kerja kat company Almatab tau......keje mkn jer.....
time paling besh skali dalam hidup....... dpt mkn free.... bkn senang tau...
hahahaha..... kat Almatab ni tak yah tunggu function besar2 baru nk makan tau..... ni inisiatif staff kat sini la yang mmg sporting giler babasnya... tak kira bos ker tak bos ker sume sporting dlm bab makan ni..... sumenya baik hati....ni yang buat besh sgt kerja kat sini.... tgk mcmner la kitaorg kat sini tak membesar degn sihat..... bila time nk makan jer muka kitaorg ni mesti adanya dan wajib hadir plak ..... mmg dahsyat la.... ^-^ tak kira masa pagi, tghari, mlm...ktorg mmg follownya lah....
kitorg ni bak kata org bab2 mkn ni mmg tak nah miss..... bak kata pepatah rezeki jgn ditolak musuh jangan dicari.... betul tak?....
ni pun mkn ms salme nk resign

ni masa jamuan perpisahan ngan Salme

ni masa jamuan perpisahan kak ekin

ni mkn masa nk sambut puasa




No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI