HOME MY BLOGSHOP

Friday, December 26, 2008

FiRsT GaMe- BoWLinG

hahahaha hari ini dlm sejarah.....

kalau korang sume nak tau inilah first time dlm hidup aku g men bowling tau.... sblm2 ni mana penah aku men bowling nk pgg bola bowling pun tak pandai tau..... ni la first time aku pgg bola bowling tau.... masa ni keje kat melaka..... ikut bdak2 opis g tmpat bowling niat di hati nak tengok ajer...... alih-alih kena paksa main la plak.... hemmm so terpaksalah terima cabaran walaupun tak reti langsung...... masa nk baling bola ni punya la takut sbb takut bola tak p depan p blkg..... nsb baik berjaya jugak buat balingan walaupun kena satu pin jer.... hahahaha biasala mula2 belajar.... pastu lama2 main rasa syok la plak sebab berjaya jatuhkan pin2 tersebut.... walaupun first time main kira ok la kan....berjaya skor markah yang agak banya la jugak (blh dibanggakan la)......

masuk longkang tak yah ceritala byak kali jugak bola tu tersasar dari landasan yang benar...wakakaka..... cuba tgk gbr first tu masa tu tgk tgk camner nak baling bola berat ni(?????), gbr kedua tu plak dah selamat baling bola tgh merenung kena sasaran ke tak....

gbr yang ketiga tu plak (kanan ats) bukti aku berjaya mendapat skor walaupun baru first time p baling bowling....... hebat kan..... moral of the story kalau kita tak cuba sesuatu kita tak tau kemampuan kita...betul tak?











No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI